Huis

Over Salaba Bloemen en Planten Export - Bloemenveiling Aalsmeer

Het familiebedrijf Salaba is opgericht in 1978 door de heer K.E. Salaba. In 2007 is het bedrijf overgenomen door de huidige directeur Ernie Salaba. Van de deskundige en klantvriendelijke medewerkers zijn de meeste al vele jaren werkzaam in het bedrijf.

De activiteiten van het bedrijf bestaan uit inkoop, verpakken en exporteren van bloemen en planten naar klanten in vele landen binnen en buiten Europa. Bij Salaba zijn elke ochtend 9 inkopers actief om de mooiste bloemen en planten in te kopen op de Bloemenveiling in Aalsmeer. Salaba verzorgt tevens het verpakken en verzendklaar maken van de gekochte producten. Ook beschikken wij over koelruimte om de producten eventueel gekoeld te bewaren in afwachtting van transport de volgende dag. Klanten kunnen direct bij ons aandocken om hun producten te laden, Salaba heeft hiervoor de beschikking over 16 eigen dockshelters aan de Bloemenveiling in Aalsmeer.

Ook is er de mogelijkheid om via de online bestel portal in te kopen, vanaf kantoor of thuis.

Wij doen altijd onze uiterste best om onze klanten tegemoet te komen in al zijn wensen. Service staat bij ons hoog in het vaandel.